OM MENING MED ORD

En marknadsavdelning på era villkor – en extern marknadsavdelning som ni hör av er till när ni behöver hjälp. Eller helt enkelt en specialist som ni kan anlita.

 

Jag hjälper er att synas, nå era målgrupper, formulera budskap, anpassa er kommunikation samt skapa en dialog med era kunder. Allt från strategi, idéarbete och utformning till produktion och genomförande. 


Jag som driver Mening Med Ord heter Carina Holmgren. Hos mig finns en bred erfarenhet från svenska företag, stora som små, samt internationella företag med starka varumärken. Fastighetsbolag, fackförbund, tidning, byggvaruhus, bildäck och rese- och underhållningsbranschen. Bara för att nämna några branscher. Erfarenheterna från de jobben gör att jag har god insikt och förståelse för olika organisationer och branscher och också lätt kan sätta mig in i nya uppdrag.  


Ni får hjälp på plats hos er eller på distans. Ni bestämmer.  


Som en frilans kan jag kapa topparna och bli er extra resurs vid behov. Både korta och långa uppdrag är välkomna. Självklart hjälper jag även dig som driver det lilla företaget och endast är i behov av en hjälpande hand vid enbart ett tillfälle eller kanske två. Ibland är det bara en punktinsats då och då som behövs. 


Mening Med Ord jobbar i ett brett nätverk med andra kompetenser som i sin tur är experter inom sina områden. Det vill säga om uppdraget skulle kräva en större insats. Kontoret ligger i Stockholm, men med dagens teknik går det förstås lika bra om du som uppdragsgivare bor i en annan del av landet, eller världen. 

 

 

 

Copyright © Mening Med Ord 2018