Carina Holmgren Mening Med Ord

Jag är mening med ord

Mening Med Ord det är jag, Carina Holmgren. Hos mig finns en bred erfarenhet från svenska företag, stora som små, samt internationella företag med starka varumärken. Fastighetsbolag, fackförbund, tidning, byggvaruhus, bildäck och rese- och underhållningsbranschen. Bara för att nämna några branscher. Erfarenheterna från de jobben gör att jag har god insikt och förståelse för olika organisationer och branscher och också lätt kan sätta mig in i nya uppdrag.  

MMO har egentligen funnits sedan 20 år tillbaka då jag under ett par år skrev krönikor för olika tidningar vid sidan av mitt vanliga jobb (inom marknad såklart). Och eftersom jag tyckte marknadsföring var så roligt förblev mitt skrivande bara en hobby, men allteftersom kom mina jobb även att innehålla textproduktion. Nu är marknadsföring förstås mycket mer än ord och dessutom har många marknadsavdelningar börjat ingå i företagens kommunikationsenheter. Och talar man om marknadsföring idag är det oftast digital marknadsföring eller strategier. Allra helst pratar man dock om innehåll (oftast med det engelska ordet content) eftersom den traditionella marknadsföringen anses vara mer eller mindre död. Som marknadsförare och kommunikatör jobbar jag brett med webb, digitala verktyg, texter, sociala medier, traditionella kanaler samt layout och rörligt material.

Hur jag kan hjälpa dig

Som en frilans kan jag kapa topparna och bli er extra resurs vid behov. Både korta och långa uppdrag är välkomna. Självklart hjälper jag även dig som driver det lilla företaget och endast är i behov av en hjälpande hand vid enbart ett tillfälle eller kanske två. Ibland är det bara en punktinsats då och då som behövs.
Ni får hjälp på plats hos er eller på distans. Ni bestämmer.  
Mening Med Ord jobbar i ett brett nätverk med andra kompetenser som i sin tur är experter inom sina områden. På så sätt kan ni alltid vara säker på att ni får den bästa lösningen. Kontoret ligger i Stockholm, men med dagens teknik går det förstås lika bra om du som uppdragsgivare bor i en annan del av landet, eller världen.

Välkommen

Se exempel på tidigare jobb