Vad kostar en hemsida? Kanske är det frasen du googlat på nu när du hamnat här. Och vi har full förståelse för att du ställer dig frågan. 

Att ta reda på vad som ingår och inte ingår i de olika prisalternativen som ges av olika byråer är svårt om man inte själv inte känner till de olika begreppen och funktionerna. Dessutom kan det skilja på flera tusen mellan erbjudanden och paket som känns likvärdiga. 

 

Extra allt? Digitala pålägg kostar.

Att priset varierar stort beror på hur pass avancerad hemsidan ska vara. Om du vill ha många undersidor, bildspel, fotogalleri, olika sidhuvuden och färger på sidorna, formulär, blogg, kopplingar till sociala medier, bokningsfunktion, sökoptimering, utbildning och support, anpassning av bilder och kanske hjälp med att skriva text osv – då blir det dyrare. Helt enkelt för att det kommer behövas mycket mer tid till att bygga hemsidan. Och med det sagt kanske du anar att det faktiskt inte går att säga ett pris utan att veta mer om vad du behöver. Hemsidor som Mening Med Ord tar fram kostar från 6995 kronor och uppåt.

 

I en del av de billigare paketen som erbjuds ute på marknaden är det ofta begränsningar och restriktioner när det gäller utformning och val. Så ett tips, läs noga igenom erbjudandet innan du nappar på ett pris som nästan känns för bra. Att betala extra för en mobilanpassade sida ska du inte heller göra, idag är nästan alla mobilanpassade. Trots det finns det tyvärr en del som fortfarande tar extra betalt för responsiva hemsidor.

 

När helheten också är viktig.

Vill du ha hjälp av någon som sitter på gedigna kunskaper i marknadsföring vilket är detsamma som kunskap om ”mottagarna”, snabbt kan sätta sig in er verksamhet och har ett bra öga för form och ord – och förstås kan bygga en hemsida i WordPress?

Då är Mening Med Ord rätt partner för er. Hos oss är varje projekt unikt, där det är viktigt att hemsidan förutom är funktionell och lättnavigerad även speglar er företagsprofil och produkt. 

 

Välkommen att höra av dig om du vill veta veta mer om Mening Med Ord och hemsidor.

 

 

 

 

Copyright © Mening Med Ord 2018